Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

14 Sep, 2006


Kroppens reaktioner

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 14 September, 2006 12:42

Efter gårdagens attack funderade jag lite på vad det kunde bero på eftersom det började redan på morgonen, egentligen kände jag mig konstig redan kvällen innan....

Jag är övertygad om att det är överansträngning. Jag vill mer än vad kroppen orkar med och det utlöser dom här attackerna som försvar för att få mig att vila...


Men maken, han är av annan åsikt...."Det kan väl inte vara så stora fel på dig nu längre fysiskt". "Är det inte mest att du är otränad, och inte orkar för det".

Ok! HALLÅ!!! Jag är SJUK!!! Jag fattar inte hur han bara kan ha missat dom här åren och alla sjukhusbesök. Han måste ju leva i förnekelse, eller nåt.

Jag är bättre, det kan jag ju inte förneka. Men det måste finnas en anledning till att kroppen reagerar som den gör vid just överansträngning.
För oftast så händer det ju när jag varit ute och gått mycket, eller umgåtts mycket med folk, tröttat ut mig liksom. Visst, jag är inte dum heller, det klart jag fattar att mina för närvarande största problem är psykiska, men jag tror ändå inte att det skulle komma om jag inte gjorde allt det som jag gör när jag känner mig pigg.

Det klart, sjukdomar, magsjuka och så utlöser oxå en form av panikångest. Men den är inte likadan. Jag börjar lära mig märka skillnad på dom nu.

JAG ÄR SJUK! JAG HAR EN SJUKDOM JAG INTE BLIR AV MED! Jag önskar jag kunde få in det i hans lilla motarbetande huvud. Allting skulle bli så mycket enklare då.

På sistone har ju ångesten blivit mycket värre. Jag mår så pass dåligt att psykakuten inte är långt borta. Och dom tar nog inte emot mig, för dom kommer att anse att mina problem är medicinska.....

Och det är nog så, att den där Ullaredsresan, det är nog det värsta jag kan göra.....Om jag nu ens kan genomföra den.....Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog