Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

14 Sep, 2006


Ny blogg

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 14 September, 2006 08:38

Jag har en till blogg på blogg.se, (nähä, det gick inte att markera så jag kunde inte göra en länk??) Ialla fall....Förlåt, Jari....Så VAR det meningen att jag skulle flytta min blogg http://mittlivojag.blogg.se men just nu, för tillfället, så är det bara trams.....med den bloggen. Det går inte att skriva inlägg......Det går inte att publicera.....Det går inte att göra nåt alls....IRRITERANDE. (men bra för dig, Jari ;) ). För tillfället flyttar jag ingenstans alltså!! Fast just nu har jag problem här oxå.

Men allvarligt talat så tror jag faktiskt att det ibland är min (j.j.j) dator som bråkar....Jag har ju en gammal avlagd bärbar från min man....Inte alls nåt att ha om man jämför med hans nya såklart.....Men den duger bra åt mig... Bara han nån gån kan ta sig för med att skaffa xp åt mig, så jag kan köra om den, så jag slipper alla skript tillåtelser som är från nätverket på hans jobb. Det är så (j,j,j ) jobbigt....

Men det är nåt konstigt idag, som jag faktiskt inte tror är datorns fel......Vi får väl se om det blir bättre senare....

Åh, lyssnar ni på morronzoo??? Martin Stenmarck live. Jag är ingen fan direkt, men den nya singeln passar mitt sinne väldigt BRA just nu!!
Kommentarer

  1. Det viktiga är ju att du bloggar och inte var, men klart jag hoppas att du fortsätter här hos oss ;-)

    Så det är ju bra att det är problem med att blogga på den andra siten hehe...

    Den nya versionen av bloggsite.se är äntligen på gång, och när programvaran väl är uppdaterad så kommer jag att ge mig på att få in nya teman till bloggarna.

    Skrivet av Jari — 14 Sep 2006, 10:51

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog