Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

05 Sep, 2006


Idag

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 05 September, 2006 08:58

Jag är så fruktansvärt förkyld. Fortfarande. Resten av familjen verkar ha haft nån slags magsjukesläng, så jag ska väl vara glad att jag bara blivit förkyld. Magsjuka kommer vi nog att få tillräckligt av ändå i vinter. Usch.

Jag har ju som sagt hållit på och kikat runt lite på andra bloggsidor, för att jag haft vissa problem här. Men blogger, som jag var på tidigare, gillade jag inte.Eller, egentligen är det den som är bäst, men den är ju så komplicerad....Det går inte bara att skriva så här rätt upp och ner. Det är så grymt mycket inställningar och grejs. Blogsome är inte heller skojig....Där kan man inte lägga in någon personlig profil. Blogg har jag inte tittat så mycket på. Men jag har inge lust att byta heller. För då ska ju HELA bloggen flyttas. Det är ju inte meningen att jag ska börja om. Och det vet jag inte om jag har lust med. Det finns inte några problem som inte går att lösa!! Eller hur!! :)


Jag bakade kakor igår. Men jag hade inte tillräckligt av alla ingredienser, så jag fick improvisera lite, så det var ju knappt dom vart ätliga. Lika bra det, man blir bara dåliga om man ska smälla i sig en massa kakor. Jag åt en avokado istället....

Nu ska vi se om det blivit någon ordning på mina blombilder...

Blomlåda
Det här är en balkonglåda som jag har på trappräcket. Innehåller bland annat prydnadskål och silverek.

Krukor
Den här samlingen har jag alldeles nedanför trappan mot husväggen.
Det var tidigare en rabatt där, men det här är ju mycket bättre.
Pelargoner och lite höstblommor.

FjärilarDet här är mina krukor och fjärilar jag har alldelas utanför dörren. Jag gillar krukorna, men tyvärr är det svårt att få blommor att överleva i dom. Jag hade precis vattnat. Jag provade att sudda bort vattnet, men det såg faktiskt konstigare ut än att låta det vara.

KransDen här kransen har jag fått av mamma, den har jag hänger på dörren. Den är gjord av torkade blommor. Tyvärr börjar den vara ganska förstörd, för jag haft den länge, men jag har liksom ingen lust att ta bort den!

Majsan
Och så här skönt kan man ju passa på att ha det när man ligger på altanen, där man egentligen får vara. Men när ingen ser är det bäst man passar på!Kommentarer

  1. Åhh va fint! Prydnadskålen och Silvereken va min favorit! Är det sånt man kan ha på vintern? Ska jag skaffa i så fall nu när mina pelargoner tackat för sig på balkongen =)

    Skrivet av Madde — 15 Sep 2006, 13:30

  2. Nja, jag har för mig att kålen inte mår bra alls av frost och att silvereken brukar ge sig när det bli FÖR kallt. Men då byter man bara ut dom mot ljung och små enar av olika modeller, så det ordnar sig det med! Vill du så kan jag lära dig hur du ska spara dina pelargoner till nästa år....:)

    Skrivet av jaglever — 15 Sep 2006, 13:53

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog