Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

02 Sep, 2006


Tänk dig alla svordomar du kan komma på och några till....

Mitt liv, Barnen — Skrivet av jaglever @ 02 September, 2006 08:37

Min stora flicka har fått magsjuka....Är det sant, eller....J-a skit.
Hon har inte kräkts nåt, men satt vid toaletten och ulkade och nu ligger hon i sängen, alldeles kritvit i ansiktet, med en hink bredvid sig.

Hoppas, hoppas, hoppas inte lillan blir sjuk! Hellre jag än hon!!
Det är så fruktansvärt det här.


En vecka i skolan....Ska det börja redan, helvetet från förra året? Första magsjukan var typ den här tiden då oxå, fast jag slapp det då, för jag låg redan på sjukhuset och skulle opereras. Jag låg inne i fyra veckor och dom kunde inte komma och hälsa på mig alls, för dom bara hade magsjuka hela tiden.

J-a skit. Det här är min största skräck. Fast nu har jag ju bättre tabletter! Det kanske går lite bättre då. Men jag är livrädd för att bli sjuk. Finns det NÅT man kan göra för att förhindra att bli det???????

Jag vill ju naturligtvis inte få magsjuka, för då hamnar jag på lasarettet. Men hellre jag än lilltjejen. Men jag tycker inte nån av oss ska behöva bli sjuka. Har vi haft tillräckligt av allting. Räcker det inte nu. Jag hade ju faktiskt lite svagt hoppats på att det skulle bli bättre i år. Men herregud, det här är ju inte sant. Hjälp mig, nån som vet hur man klarar sig igenom sånt här, för jag gör det INTE.Kommentarer

 1. Usch så tråkigt...magsjuka.
  Hoppas att ni kryar på er snabbt
  Ha en fin helg
  Kram

  Skrivet av Christina — 02 Sep 2006, 09:01

 2. Jatack.Det blir ju inte alltid som man tänkt....
  :(

  Skrivet av Jaglever — 02 Sep 2006, 11:52

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog