Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

31 Aug, 2006


Fint ute

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 31 Augusti, 2006 12:06

Det är rena rama sommaren ute. Hur fint som helst, och jag somnade framför tvn. Knäppt, men jag hade ju lovat mig själv att vila idag. Funderar lite på att baka Havrekakor så jag har nåt att gotta mig med framför tvn oxå. Är nån intresserad av ett recept på världens godaste kakor, så säg till!!!

Köpte nya Avokados igår. Har inte ätit nån än så jag vet inte hur dom ser ut, men jag berättade det på affärn. Jag tycker jag borde få pengarna tillbaka eller nya för dom som var förstörda. Jag tog ju medvetet såna som var relativt omogna för att inte få förstörda!


Nu ska vi se om det funkar att lägga till den här bilden då....

mitt hår igenNehej. Jag fattar inte varför det inte går med just dom här bilderna. Är det för att jag redigerat dom innan jag lägger upp dom?? Men det gjorde jag inte med den här bilden förresten. Det är tråkigt. Men precis som den andra går den att titta på om man går in på filer under Meny i mappen foton. Mitt hår är väldigt lockigt. Och det blir stort som tusan när man har det utsläppt. Det har jag ALDRIG. Inte när det är så här långt.....Jag tröttnar alltid, när det växt sig långt och då klipper jag av det, sen ångrar jag att jag gjort det och sparar ut det igen. Jag har klippt mig ett par gånger under våren. Inte så mycket, men mitt hår är rätt förstört av alla mediciner och all sjukdom. Det är lustigt att faktiskt oxå håret mår dåligt, när kroppen mår dåligt.

Nej, just ja. Jag kan nog inte baka. Tror bakplåtspappren är slut. Lika bra det. Man går bara upp i vikt!!Kommentarer

  1. Du jag har bra fått kassa avocados på senaste me, måste vara nåt konstigt.

    Och när jag betalade 20 spänn mer för de mogna inslagna så var de fortfarande omogna i en vecka ändå! >:(

    Skrivet av Nathalie Winberg — 31 Aug 2006, 18:41

  2. Gud, vad irriterande!

    Skrivet av jaglever — 31 Aug 2006, 18:45

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog