Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

31 Aug, 2006


Tankar och funderingar

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 31 Augusti, 2006 08:08

Jag har börjat fundera på att byta bloggsida....Det här är världens bästa bloggsida om man vill ha det absolut enklast möjliga. Om man är nybörjare,(som jag) och inte kan så mycket om konstiga funktioner.
Jag är inge bra på html-koder och sånt och här behöver man inte bry sig om sånt heller.(Måste släppa ut katten, gud vad hon skriker.)

Men, vill man registrera sig hos tjejblog och powereblog tex.så går inte det här. Eller det går ju, men man kan inte lägga in knapparna för att andra ska kunna se siterna och rösta på bloggar och så. Från allra första början hade jag en blogg på blogspot, men det var ju så himla krångligt att redigera själva siten. Lägga in alla koder i template och sånt. Jag har ändå pluggat data, jag borde kunna. Men min hjärna verkar inte behållit särskilt mycket av nånting. Eller oxå beror det på mitt nuvarande mående.

Jag gillar den här sidan, som sagt, för att den är enkel och man inte behöver hålla på med en massa koder för att göra inlägg och lägga till saker. Men, jag vill ha fler saker i menyerna som helt enkelt inte går att lägga till. Jag ska fundera på saken. Det är inget jag gör i morgon iallafall, jag är aktiv bloggare och i så fall ska hela bloggen flyttas, och det blir en aning mycket jobb. Nja, jag ska nog lyckas komma på andra lösningar!!


Jag funderar på att klippa av mig mitt långa hår. Jag skulle ju naturligtvis lägga ut en bild på mitt hår. Jag har försökt med flera stycken nu, men det vägrar fungera. Jag hade problem med en av katterna oxå en gång, men det gick till slut iallafall. Men det här vill inte. Så då var det inte kul att prata om det längre heller. Nehej, typiskt. Det kanske fungerar sen. Jag ska prova lite olika saker, så får vi hoppas att det kommer en bild på mitt hår lite senare.

Jag mår som sagt lite bättre idag. Tänker inte göra ett dyft. Jag tycker dagarna för fort iallafall. Helt plötsligt bara så måste man gå till dagis. Så idag ska jag bara titta på tv och kika lite på mina favvobloggar.

Men vi hörs säkert ikväll igen. Hej så länge!

Förresten, om ni kikar under Meny/filer finns en mapp med foton. Där finns mitt hår. Men jag ska ändå försöka få ut den på bloggen sen!Kommentarer

 1. Blogger tycker jag är bra, har min blogg där.
  Den nya versionen Beta är bättre än den gamla, det går mycket fortare.
  Man behöver inte kunna så mycket html.
  Hoppas att du hittar ett bra ställe som passar just dig
  Kram

  Skrivet av Christina — 31 Aug 2006, 09:05

 2. Jo, men det var ju där jag var. Jag tyckte den sidan var jättesvår, när man skulle lägga till och ändra en massa i templates. Jag är inge bra på sånt. :(
  Du är ju superduktig, så försök inte. ;)

  Skrivet av jaglever — 31 Aug 2006, 09:16

 3. Tråkigt om vi skulle förlora dig. Dom här knapparna kan du lägga in som jag skrev

  http://www.bloggsite.se/support/index.php?topic=3289.0

  Men det kommer en ny version av bloggsite snart, hastigheten kommer att bli väldigt mycket snabbare, nya funktioner kommer till t.ex att man kan välja en bloggkategori till sin blogg och annat, jag ska se om det går att få till att man även kan lägga in knappar till bloggportaler i menyn o.s.v

  Skrivet av Jari — 31 Aug 2006, 10:42

 4. Jag flyttar nog inte. Jag gillar den haär sidan!Det är mycket jobb att flytta oxå. Och jag skriver ju rätt mycket....:)

  Skrivet av jaglever — 31 Aug 2006, 12:02

 5. Så bra då :-) Det finns nog många som vill fortsätta läsa din blogg hos oss ;-)

  Skrivet av Jari — 31 Aug 2006, 13:25

 6. Blogger är bäst vad jag hört, men jag är i och för sig ingen datahacker jag heller, så jag vet inte. Men många säger att den är bäst lämpad :-)

  Skrivet av Camilla — 01 Sep 2006, 07:53

 7. Jag kan hålla med Camilla. Blogger är nog bäst, om man är duktig. Titta på Asfaltblommas blogg tex som jag har länk till. Så duktig ska man va om man ska ha en blogg på Blogger. Jag var där från början och tycker den är skitkomplicerad! :)

  Skrivet av jaglever — 01 Sep 2006, 20:58

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog