Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

25 Aug, 2006


ÅNGEST

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 25 Augusti, 2006 08:15

HJÄLP, vilken ångest. Jag tror jag dör. Hjälp, hjälp, hjälp...

Jag har slut på pillren....Jag har tagit ett halvt sånt där starkt. Borde hjälpa utan att jag somnar. Fick ingen telefontid med läkarn förrän på måndag. Egentligen får jag inte ta ut nya piller förrän i morgon, men jag tänker se till så jag får dom idag ändå, för det här överlever jag inte. Så måste jag prata med honom om att pillren inte räcker på en månad när jag tar två om dan. Jag trodde att jag åtminstone hade en till idag på morgonen, men det var visst inte så.


Jag mår så illa att jag inte kan äta frukost. Lillskruttet är lös i magen. Märktes redan igår att nåt inte stämde. Jag vet inte om det har nåt med mitt illamående häromdan att göra. Det är ju möjligt. Vi verkar ju vara extremt lättsmittade och i så fall kommer ju den här vintern inte att bli ett dugg bättre!!

Jag får iallafall grym ångest. Jag blir så nervös och orloig att jag bara vill försvinna nånstans långt bort från allt det här och gömma mig.

Det är säkert inte så allvarligt....Men jag klarar inte vardagliga situationer och absolut inte sjukdomar.

Min mamma ringde från lasarettet igår, hon skulle gjort en sprängning av ett blodkärl, men hon hade legat där och spytt hela natten och hela dan så det gick inte. Jaha, börjar ju jag tänka då. När träffade vi henne sist??!! Dom trodde att hon reagerade på nåt piller hon fått, men det är ju inte säkert....Sånt kan man aldrig vara säker på....Jag är iallafall dönervös. Jag klarar inte sånt här. Hoppas att tabletten jag tog hjälper och att jag lyckas få ut dom andra. Så får vi verkligen hoppas att han kan ge mig nån mer medicin som jag kan ta för att dämpa det här ännu mer, för jag klarar inte den här ångesten. Det är så j-a vidrigt.Kommentarer

 1. Du behöver ju få vila ut ordentligt. Farmor verkar ju finnas tillhands ganska mycket. Kan hon ta hand om barnen över helgen? Din man måste ju se hur du mår! Låt allt annat vara och ta hand om dig! Ingen dör av att det inte städas på ett tag. Mat får din man ordna till dig och övriga familjen! Han är ju frisk.

  MÅNGA STÄRKANDE KRAMAR TILL DIG!
  K

  Skrivet av K — 25 Aug 2006, 08:53

 2. Usch det måste vara kämpigt för di, lider så när jag läser.
  Hoppas att det ordnar sig för dig.

  Skrivet av asfaltblomma — 25 Aug 2006, 11:19

 3. Vet inte om det bara är jag - men har alla dina inlägg försvunnit? Eller har du tagit bort dem? När jag klickar på ett inlägg så ser jag bara kommentarerna, själva inlägget verkar ha blivit utsuddat?

  Skrivet av Michis — 27 Aug 2006, 09:35

 4. Nej, dom håller på med nån slags uppdatering och då är det störningar tydligen. Det går inte att skriva nåt heller. :(
  Du får kika tillbaka lite senare....:)

  Skrivet av jaglever — 27 Aug 2006, 09:43

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog