Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

22 Aug, 2006


Vad i .....

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 22 Augusti, 2006 14:21

Jag har just haft ett väldigt intetsägande samtal med en dietist....Jag gillar henne inte. Jag gillar inte dietister....Jag vill inte som andra säger åt mig, jag vill äta som jag vill.

Hmm, men det funkar ju uppenbarligen inte. Dessutom går man upp i vikt väldigt lätt nu. Kroppen verkar inte sortera på samma sätt och allt verkar sprida sig som löpeld. Egentligen ska ju effekten vara tvärtom, att allt går rakt igenom....Nä, jag fattar inget. Nu ska jag äta en massa rissaker. Riskakor, kokt ris, risgröt och tjafs. Och röda linser....Bläh, aldrig i livet att jag äter en lins!! Inget socker och ingen mjölmat. Och gröna bananer...Ja, tjafs är vad jag kallar det. Jag är inte med på nåt.... Jag blir megatrotsig! Näringsmässigt överlever jag nog. Det har ju gjort hittils alla år. Jag tänker inte börja äta en massa som jag inte ätit förut och riskera att bli dålig. Aldrig i livet.

Jag har varit helt förlamande trött i dag. Sov som en sten när lilltjejen sov middag. Antar att det är det där pillret jag tog igår. Det är lite bättre nu, men det kan ju oxå vara så att det kommer efter, för jag har ju gjort rätt mycket sista dagarna.
Kommentarer

  1. Ja du... vad ska vi göra? Hur länge mår man som bäst när man inte äter? Det borde inte vara länge, men ändå är det det som fungerar bäst. Sedan frossar man i det man längtar efter. Jag kan göra egen tzatziki på en liter yoghurt, en gurka och några vitlöksklyftor och salt. Det är min mat vissa dagar. Jättegott men inte speciellt mycket näring. Du kan nå mig på epost magensnabelateliapunktcom. Byt ut mot tecken istället för text på två ställen, skriver ej riktiga adressen så knaske jag slipper en massa annan skräppost.
    Kram K

    Skrivet av K — 22 Aug 2006, 14:46

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog