Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

22 Aug, 2006


Vad händer nu då?

Mitt liv, Barnen — Skrivet av jaglever @ 22 Augusti, 2006 09:52

Jag sitter här och funderar på om jag ska strunta i pulvret i dag för att se vad som händer. Jag har en känsla av att inte särskilt mycket kommer att hända. Det enda jag säkert vet fungerar är att överdosera primodium och äta så lite som möjligt.

Har haft problem med det senaste dagarna. Har haft lite frosseri. Jag antar att det inte är frosseri i den bemärkelse man kanske tänker sig, men för mig är det det. Har ätit två japp och glass några dar i rad nu. Kex på eftermiddagarna och en macka mer till frukost. Det resulterade i två kilo på en gång, så det går ju inte. Jag måste stå emot suget bara, så är det!!


Är så trött idag så jag kan dö....Jag var tvungen att ta en sån där stark ångest tablett igår. Och man blir ju komatos av dom...Försökte få tag i min läkare igår, men hans sekreterare jobbade inte. Hoppas hon ringer idag.(dom sa hon skulle det.) För det här går ju inte. Pillren biter inte på ångesten. Jag vill egentligen inte äta en massa mediciner. Jag gillar det inte. Men det är ju bättre än att gå omkring med ständig panikångest!

Var och shoppade lite till barnen häromdagen. Köpte ett par jeans till stora tjejen som är alldeles för stora på H&M. Jag köpte 134, för 128 är nästan för litet. Om man handlar på Lindex ja...Pucko jag. Det skiljer massor i storlekarna mellan dom affärerna. Minst en storlek iallafall. Det är jätteirriterande. Så nu måste jag åka en gång till och lämna tillbaks dom. Usch, jobbigt. Jag har oxå shoppat lite på internet. H&M såklart och jag tänkte ta lite till mig själv på Laredoute idag. Jag var faktiskt duktig och handlade bara en polotröja till mig själv på H&M!! :)

Flickorna har ju växt som tusan. Det konstiga är att när jag letade kläder till lilltjejen som jag tänkte hon kunde ha efter stora tjejen, så verkar hon ha hoppat över en storlek?!?!. Det fann kläder i 86, som blir för smått, och så fanns det kläder i 98 och 104. Det går ju inte....Kanske nästa vinter typ. Det enda som fanns i 92 var en pyjamas??? Fattar ingenting. I och för sig kommer jag ihåg att det var så. Hon kunde använda den mindre storleken så pass länge att man liksom kunde hoppa över en. Men det fungerar inte på den här damen. Hon är så annorlunda i kroppen på nåt vis. Kortare och stubbigare liksom. Ja, iallafall behövs det nya kläder. Men jag hittade ändå en del som jag nog tror går att använda. Både tröjor och byxor går ju att vika upp om det inte blir för mycket!

Kisse

Här är bilden på den lilla kissen som jag blev lite kär i, men det är ju en kille...Den är mest vit och har några större gråa fläckar på ryggen. Skitsöt!! Det var jättesvårt att ta kort på dom, dom var ju inte still en sekund. Det är därför hon håller dom. Men det blir ju inte världens bästa kort då.....

Håll till godo till nästa gång!!Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog