Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

21 Aug, 2006


Lite samma saker som igår...

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 21 Augusti, 2006 09:33

Storstädade källarn, tvättstugan och stora tjejens rum igår...

Källarn har vi inte varit i på hela sommarn, så det var så fullt med döda flugor, fjärilar, spindelnät och allt möjligt så jag höll på att kräkas!!!

Tvättstugan har inte heller blivit städad på hela sommaren,(det är ju alltid fullt med tvätt), men nu så är det rent ett tag iallafall.


Hade räknat med att må rätt kasst idag eftersom jag gjorde så mycket ansträngande igår. Dessutom var vi ju och kikade på kattungarna och handlade på vägen hem. Alldeles för mycket bara på en dag...Men faktiskt, peppar, peppar, så mår jag inte superdåligt. Men jag ska nog ändå sova middag, när lilltjejen gör det, innan stora tjejen ska hämtas från skolan. Det behöver jag. Inget ansträngande idag... Hon törs inte riktigt gå hem själv. Hon skulle göra det första dagarna, men det slutade med att en av hennes kompisar gick en omväg för att följa henne. Ha, ha, gulligt, va?! Maken frågade om vi skulle ha kalas på lördag...Han fyller på söndag....Jaha, då måste jag baka en massa oxå, då. Nej, fan, gört själv!! Jag orkar inte hålla på och serva HELA tiden....Flickornas födelsedagar ok, men våra egna...Är det nåt att bry sig om???

Kommer som utlovat bilder på kissarna...

Liila kissen

Den nya lilla kissen som alltså ska heta Molly. Gosig va?!

Maja Stor bild

Och så Maja, som blir, eller är storasyster. Den lilla får vi lagom klängades i julgranen sen då. Kul, kul! ;)Kommentarer

 1. Din man fyller år samma dag som jag! Det blir födelsedag ändå utan en massa bakat, annars finns det att köpa i affären. Det är min tanke efter alla års skjukdom, man alla är ju olika. För många år sedan tyckte syrran att det inte blev någon jul för mina barn eftersom jag inte hade satt upp julgardiner i köket. Nu har hon egna barn och förstår att man orkar inte allt, framförallt inte om man är sjuk. Jul blev det i alla fall.
  Vilka söta kissar. Kopia av våran ser jag nu.
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kramar K

  Skrivet av K — 21 Aug 2006, 13:34

 2. Jag blev egentligen lite kär i en av dom andra ungarna. Kan lägga ut den oxå. Men det var ju en tjej vi skulle ha! Man kan inte tro att dom är systrar. Hade jag tänkt på det skulle jag ju tagit ett kort på mamman. Ja, men vad dum jag är. Vi ska ju hämta kissen sen!
  Grattis i förskott. Vad lustigt. :)

  Skrivet av jaglever — 21 Aug 2006, 16:53

 3. Svarar här med!

  J: Ser bara en lösning. Tokstrejka. Ta semester - åk hem till din mamma, en väninna eller vad du nu kan, och se till att vara borta över en helg. Förklara att du inte kommer hem förrän du vet att han förstår att du behöver vila för att klara av att leva också.

  Är man så pass sjuk som du är så ska man baske mig inte behöva passa upp på en fysiskt fullt frisk karl bara för att han orkar masa sig till jobbet fyrtio timmar i veckan. Du lär utföra mer arbete per vecka än vad han gör och du ska vara heltidssjukskriven!

  Skrivet av Michis — 21 Aug 2006, 16:53

 4. Ja (suck) jag vet...

  Skrivet av jaglever — 21 Aug 2006, 17:03

 5. Jo. Jag hör själv hur jäkla hurtig jag låter. Det är ju inte jag som lever med karljäkeln så jag vet ju inte hur det fungerar mellan er... Men det är så jag skulle göra med min.

  Vet inte annars vad du kan göra - vad tror du själv skulle fungera?

  Menar verkligen inte att vara förståsigpåare och vetabästare, för det är jag inte... :/
  Men är det nåt jag inte tål så är det när folk inte kan behandla dem de säger sig älska på det sätt som de förtjänar att bli behandlade på!

  Skrivet av Michis — 21 Aug 2006, 17:10

 6. Hej ! Ja, det är mysigt ! Fast nu börjar jag lessna, inte så ovanligt på slutet hehe...
  Våra tre barn är födda 0110, 0303 och 0411 så det är tätt mellan dom, jättekul ! Hej hopp !

  Skrivet av Busmamma — 21 Aug 2006, 17:55

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog