Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

19 Aug, 2006


Idag

Mitt liv, Barnen, Sjukdomen, Shopping — Skrivet av jaglever @ 19 Augusti, 2006 17:27

Dagen är väl något bättre än gårdagen. Ångesten har inte släppt, men deppigheten är inte fullt lika illa.

Jag måste försöka få tag på den där läkaren och tala om att medicinerna inte räcker till. Man kan faktiskt börja undra om det inte finns nåt psykiskt oxå.

Är det verkligen bara "vanlig" ångest och depression på grund av allt som hänt??


Jag har haft svårt att låta bli att äta dom senaste dagarna. Det har blivit både McDonalds och pizza, glass och japp. Det straffar sig. Det är så idiotiskt. Men efter en sån där kraftig ångest och depressions attack så kommer tröstätandet. Shoppandet har jag faktiskt lyckats få riktigt bra under kontroll. Det var ju mycket cortisonet. Det kanske låter konstigt, men den medicinen gör en verkligen personlighetsförändrad. Vad gäller frossande och sånt oxå.

Kontroll ska jag säga. Två gånger den här veckan har jag varit och handlat kläder till flickorna. Men det är annorlunda...Dom växer...Dom har knappt några kläder dom kan ha alls nu till hösten. Det är skillnad att bara okynneshandla till mig själv... Det som är kvar som behövs är varsin jacka och fodrade gummistövlar till lilltjejen. Eventuellt behöver hon nya vinterkängor oxå. Jag vet faktiskt inte om hon kan ha dom vi har kvar efter stora tjejen. Jag har för mig att dom inte var bra...

Det har varit tal om att vi ska åka till Ullared ett gäng tjejer. Men det skulle inte bli förrän i oktober. Och ärligt alltså. Klarar jag en sån sak?? Hon som bjudit med mig, tycker att det skulle vara nyttigt, men frågan är ju hur det blir efteråt. Jag behöver riktigt bra mediciner om jag ska klara en övernattning och allt annat det innebär ihop med sex-sju andra tjejer. Förresten så är jag inte säker på att jag skulle lyckas handla nåt, när man liksom är tvungen att handla. Så måste det ju sparas pengar oxå...Det går väl bra, men pengarna vi sparar behöver vi ju till andra saker....

Jag är tveksam. Samtidigt som det vore kul. Bäst att rota igenom alla lådor och allting, så man verkligen vet som behövs till alla!! En sak i taget...Eller?!

Lite, lite bättre idag iallafall. Men jag önskar verkligen jag får komma till den där psykologen snart!! Men jag ringer på måndag, får vi se vad dom säger. Sen har telefontid med min medicinare på tisdag. Då ska vi se vad han har att säga om det där pulvret och Kodein. Ska bli intressant....Kommentarer

  1. Vet inte om du redan gör det - men försök sälja allt som inte passar längre och som inte är helt utslitet på tradera? Släng ihop klädpaket och sälj - det är ju alltid nån som hellre köper tre t-shirt för sådär 30:- och då får man åtminstone in en _liten_ slant istället för att det bara ligger hemma och tar upp plats.

    Skrivet av Michis — 20 Aug 2006, 14:07

  2. Tack för tipset. Jag har faktiskt tänkt på det, med tanke på att jag har kläder i ALLA storlekar för att jag pendlat så mycket i vikt på grund av alla mediciner.

    Skrivet av jaglever — 20 Aug 2006, 17:57

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog