Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

18 Aug, 2006


Nu är det riktigt illa...

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 18 Augusti, 2006 12:56

Nu....Nu är det slut...Eller, nej inte på det viset....Men jag orkar faktiskt inte mer nu...

Råkade visst göra olämpliga saker igår...Gick i backen....Åt fel...Kanske drack jag för lite. Grävde i rabatten....Och hjälp vad dåligt jag mår sen.

Har överdoserat mina mediciner och bestämde mig för att nu måste jag ge det här skitdyra pulvret en chans. Ångesten har tagit strypgrepp på mig och medicinerna hjälper bara lindrigt.

Jag är helt slut i kroppen och det här tär på mig.

Jag KLARAR INTE ATT TA HAND OM MIN FAMILJ!!!!


Det här är fruktansvärt. Ska livet fortsätta så här??? Jag har faktiskt vissa drömmar. Eller åtminstone hade. Dom flesta av dom har redan grusats. Jag är snart 30...Ung, visst. Men inte i kroppen. Jag är nog tröttare än dom flesta farmorar(?) och mormorar som är friska.

Hela tiden uppkommer nya krämpor och komplikationer. Psyke har jag inget kvar alls...Jag är knäckt, förstörd, deprimerad, ledsen, uppgiven och f-n, jag är SJUK. J-gt SJUK. Jag vet knappt hur det är att vara frisk. Jag har varit sjuk sen jag var 14. Dom senaste 8 åren har jag varit så dålig att jag inte minns hur det var tidigare, mer än att jag faktiskt klarade min sjukdom bra med kost och mycket sömn. Jag har ätit tabletter sen jag var 14 som dom upptäckte för två år sen att jag egentligen inte tål....Hur mycket har det förstört kroppen??? Hur mycket har alla operationer tärt på mig??? Varför blir det bara sämre hela tiden, när det borde bli bättre enligt alla som "vet" nåt. Fler barn kan jag glölmma....Skulle aldrig orka....Och fem bukoperationer och en massa varbölder bland äggstockarna har troligen gjort mig steril. Det var en av dom största hoppen jag haft genom allt det här. Först var det att bli så frisk att kunna skaffa ett andra barn. Och det lyckades till slut, även om det blev senare än vad vi tänkt oss.

Sedan när allt bara blev värre blev målet att nån gång få ett barn till som frisk….Jag vet ju inte hur det är. Men dom planerna verkar som jag en gång för alla får lov att lägga på hyllan. Låter det deprimerande?? Ja, så är det just nu. Mitt liv är förjävligt och jag ser ingen som helst ljusning. Så länge jag inte klarar normala sysslor utan att bryta ihop psykiskt och fysiskt, kommer jag ju aldrig att klara ett arbete….Och förresten, vem vill ha nån som anställd, som aldrig haft ett jobb utan att gå sjukskriven större delen av tiden.

Nej, ett riktigt skit är vad det är!! Jag hatar det. Knappt ens mina barn ger mig lycka längre. Jag önskar att jag inte behövde ha så mycket ansvar, för då skulle jag göra slut på det här fortast möjligt.

Hur ska det här gå. Hur ska jag kunna fortsätta hela livet så här???

Nu är det illa, gott folk. Men säkert bättre imorrn!Kommentarer

 1. Tänk om jag kunde hjälpa dig! Försöker tänka så mycket jag kan på dig, men det är ju en klen tröst. Har du ingen i närheten som du kan vila ut hos ett tag (föräldrar, syskon eller någon annan), eller som kan ta hand om barnen ett tag? Jag stöttar med ord så länge.
  STOR KRAM K

  Skrivet av K — 18 Aug 2006, 15:33

 2. Tack,det värmer!

  Skrivet av jaglever — 18 Aug 2006, 19:30

 3. Här är en till som skänker dig en tanke och hoppas att allt löser sig.

  Skrivet av Jari — 18 Aug 2006, 19:52

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog