Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

17 Aug, 2006


Lite annat

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 17 Augusti, 2006 17:45

Har sökt runt lite på olika sidor efter fler bloggare som har någon tarmsjukdom.

Har faktiskt hittat en hel del. Det tar nog lite tid att kolla igenom. Men här är dom jag gillar bäst, och dom jag tittar hos regelbundet.

Maddepladder

Mag och tarm sjukdom

Bubbelfia

Crrly...

Det finns verkligen massor. Just dom här ligger allihop på blogger. Jag var där och kollade innan jag skaffade den här bloggen. Men jag tyckte det var väldigt krångligt att få till en bra blogg, så jag struntade i det. Jag tycker den här sidan är mycket enklare....Just här på bloggsite verkar jag vara den enda med tarmsjukdom. Åtminstone om man söker bland bloggarna. Inte för det sagt att bara folk utan problem bloggar här.

Fabmaniac, där har vi en tjej som inte alls mår bra! Som man gott kan känna igen sig i stundvis trots att man inte har hennes sjukdom.

Som jag berättat tidigare kanske man inte alltid ska kommentera allas bloggar hela tiden. Ibland kanske man bara ska nöja sig med att kika. Fast jag tycker det är väldigt skoj att skicka kommentarer och lägga mig i lite. Dessutom är det väldigt kul att själv få kommentarer. Jag blir jätteglad när jag fått en kommentar och ser att nån verkligen läst mitt inlägg.

En annan tjej som har väldigt skojiga inlägg om vad som händer på hennes jobb är Michis. Jätteduktig att skriva är hon och man fick sig ett riktigt gott skratt för ett tag sen. Henne rekommenderar jag varmt....

Ja, det finns massor...
Kommentarer

  1. Vilket bra jobb du gjort. Min tanke är ju att vi med mag-tarmsjukdomar ska kunna stötta varandra, (den som vill såklart). Skrev lite om det på min sida ikväll.

    Ta hand om dig!

    Kram K

    Skrivet av K — 17 Aug 2006, 20:48

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog