Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

16 Aug, 2006


Äntligen

Mitt liv, Barnen — Skrivet av jaglever @ 16 Augusti, 2006 10:04

Äntligen är våran lilla kattunge på väg. Nu är dom 4 veckor gamla och på lördag ska vi åka och titta på dom små liven...

Det ska bli så roligt att ha med lilltjejen och se hur hon reagerar på dom småsmå kissarna. Hon var ju bebis hon oxå när vi skaffade Maja så hon minns ju inte annat än att hon alltid funnits.

Kan ju bli svårt att åka därifrån utan att ta med den hem. Men förhoppningsvis förstår hon att vi ska hämta hem den senare.


Den lilla katttjejen var grårandig med nån röd fläck i pannan, eller vad det var. Måste komma ihåg kameran. Lovade oxå att ta med ett kort på våran kisse. Det är ju inte många så här som hon hört ifrån i efterhand, men jag har skickat nån bild tidigare, men då var hon rätt liten . Fast hon är fortfarande liten...Verkar inte bli nån stor kisse av henne. Inte för att det gör nåt, men hon är bara hälften av alla katter som bor här i närheten.

Första dan i skolan idag...Stackars lillan. Helt själv nu i två veckor tills maken börjar jobba och hon kan gå till dagis. Vad tråkigt hon kommer att ha. Från början var det meningen att han skulle börja jobba när skolan började. Det hade ju varit mycket bättre för den lilla. Tänkte jag skulle ta med henne ner till dagis nån dag och leka lite iallafall. Det är ju ett par nya fröknar. Kan ju vara bra att träffa dom. Inte för att jag tror det blir några problem, hon är så lätt, men ändå. Hon har varit ledig sen midsommar....Det är länge.

Jag har fortfarande inte fått nån tid på psykmottagningen. Hoppas jag får det snart. Jag kunde inte vara kvar på skolan bland alla människor i gympasalen....Jag var tvungen att gå hem. Kände mig alldeles kallsvettig...Det är inte bra alltså.

Idag ska jag åka och ta prover på medicinmottagningen. Hoppas dom är bättre än sist. Antagligen inte, med tanke på att jag äter mycket sämre och har gått ner i vikt och så...Efter det ska jag ta bort en konstig knöl på benet. Det är en vävnadsknut. Jag har fått den kollad förut. Sen gick läkare som skulle ta bort den i pension, så jag trodde jag skulle få ringa och bråka själv om att få ta bort den, men jag fick en kallelse helt av sig självt! I och för sig måste ju nån ta över arbetsuppgifterna och det som ligger på kö när nån slutar, men det kan man faktiskt aldrig vara säker på när det gäller sjukvården!Kommentarer

  1. Kul med en ny kisse i familjen. Har du möjlighet att lägga in någon bild på bloggen?

    Håller tummarna för att du får en tid snart. Det är jobbigt att bara vänta.
    Kram K

    Skrivet av K — 16 Aug 2006, 10:40

  2. Absolut....Bägge kissarna ska visas på bild! Men det dröjer ju ...6 veckor tills lillan kommer!

    Skrivet av jaglever — 16 Aug 2006, 16:37

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog