Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

14 Aug, 2006


Samma idag igen.

Mitt liv, Barnen, Mediciner — Skrivet av jaglever @ 14 Augusti, 2006 12:21

Effekten av den nya medicinen har helt klart mattats. Återigen idag känns det som jag inte tagit min förmiddagstablett fast jag vet att jag har det.

J-a ångest. Snart kan jag iallafall ta eftermiddagstabletten och den har iallafall hittils hjälpt.


Snart är sommaren slut. Helt sjukt, tycker jag. Den började ju nyss och jag tycker inte alls vi har gjort nåt av den heller. Det känns inte som varit i stugan ens hälften så mycket som vi brukar. Jag blir besviken och får ångest. Precis som jag hade när sommaren började och jag var rädd för hur jobbigt det skulle bli. Mysko hur man reagerar egentligen. Och speciellt inför förändringar. Men jag antar att förändringen är ångestframkallande.

Snart börjar skolan och om en vecka börjar min man jobba och det är dagis igen. Jag som skulle vara ute och gå varje dag för att inte tappa det jag får av att gå från dagis varje dag. Men det har jag ju inte gjort... Det känns jobbigt. Det känns jobbigt att vardagen ska vara tillbaka nu, för jag vet inte hur jag kommer att klara av den. Usch, vad allt detta ger mig ångest. Den där tabletten som skulle vara så himla bra, den hjälper ju inte överhuvudtaget. Hoppas den där doktorn snart....Jag behöver ju diskutera det här med honom. Nån tid hos nån psykolog har jag inte fått än heller. Dom har väl tappat bort mig eller nåt. Det vore ju inte första gången det hände i så fall.

Idag fick jag äntligen ett mail från tjejen som har mamman till våran kisse. Nu har dom kattungar som vi kan komma och titta på. Jag har ju skickat henne en del mail som hon inte svarat på, så jag blev ju lite orolig att nåt hade hänt. Men nu skäms jag istället för att jag inte kunde hålla mig till tåls. Men jag tycker faktiskt hon kunde svarat på mina mail. Åtminstone det första, för då hade jag inte behövt skicka fler....

Det ska bli kul med en liten kattunge till. Förut var det så bestämt att vi skulle ha en liten tjej, men nu vet jag faktiskt inte längre. Även om våran lilla Maja är världens goaste katt, så tror jag hankatter är mer gosiga och knäiga. Jag vet inte, det är bara den erfarenheten jag tycker jag fått efter att ha haft hankatter tidigare. Men samtidigt som alla säger att tjejkatter är mer lömska och ger tjuvnyp, så är inte det den erfarenheten jag haft. Då var hankatten vi hade nu senast mer lömsk och småelak. Ändå hade ju båda flickorna växt upp med honom. Nä, efter att ha skrivit det här så känns det absolut som det är tjejen vi ska ha!!

Åh, vad det ska bli kul att åka dit och titta med flickorna!! Vi är inte riktigt överens allihopa i familjen om att det ska bli en katt till. Det var tillräckligt svårt att få till den katten vi har nu. Men jag tycker det är en självklarhet att vi ska ha en till. Det finns ingen allergi, jag kunde inte ha djur när jag var liten på grund av det. Det första jag gjorde när jag flyttade hemifrån var att skaffa en katt. Sen dess har jag haft en eller två katter hela tiden och jag ser ju hur underbart det är för flickorna att ha djur, så nog blir det en katt till, det ska vi allt se till. Han lovade faktiskt i ett så kallat "svagt ögonblick" som han låtsas att han inte kommer ihåg. Men jag har ju redan berättat det för flickorna. Så elak kan man ju bara inte vara....Han vill ju inte några fler barn, då får han allt stå ut med en katt till, så det så!!

Nej, nu ska jag dricka kamomillte och ta min tablett och se om jag blir bättre sen....Kommentarer

  1. Jag har inte haft någon semester på ett par år så jag får ju ingen ångest för att vardagen är tillbaka i alla fall, så du får försöka tänka positivt på att du åtminstone har varit fått mer gjort på sommaren än många andra ;-)

    Skrivet av Jari — 14 Aug 2006, 16:48

  2. Din stackare...

    Skrivet av jaglever — 14 Aug 2006, 18:36

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog