Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

13 Aug, 2006


Dags igen då...

Mitt liv, Barnen, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 13 Augusti, 2006 12:56

Jag vet inte jag. Idag har min ångest tablett inte gjort nån nytta alls. Kan tro faktiskt att jag inte ens tagit den. Men det har jag!!

Vill inte ta en sån där stark sak heller, för jag har lovat tjejerna att gå på marknaden sen. Och tar jag en sån, då somnar jag ju. Jag har tagit en kopp kamomillte, får se om det hjälper nåt.


Vi ligger i riskzonen för magsjuka igen, jag vet inte om det är det. Jag kände mig inte orolig när jag hörde att några vänners vänner varit sjuka och ändå träffat dom...Vi har ju träffat vårat vänner och dom kommer ju förmodligen att bli sjuka, så...Men ångest kan ju komma omedvetet och utan att man märker det förrän det är för sent.

Jag tar nog en till tablett tror jag. Jag får ta två på en dag. Men jag behöver nåt mer, som tar udden av själva attacken, när den kommer. För man blir så fylld med skräck att man inte fungerar över huvudtaget.

Häromdagen kommer jag inte ihåg nånting av vad jag gjorde. Det var som att jag varit full eller nåt. Ändå hade jag inte några mer piller än dom jag brukar ta. Men jag tror jag har gjort lite för saker den senaste veckan. Akutbesök med lillan, två kalas. Ett barnkalas och en fyrtioårsfest. Vi har marknad , så vi har varit ute i princip varje dag. Igår blev det väldigt sent och jag hade med mig flickorna hem själv. Det är en enorm psykisk press att ha ansvar för dom. Jag kan ju knappt alltså ta hand om mig själv. Det kan vara det bara, att jag mår så dåligt idag, att det helt enkelt varit för mycket ett tag.

Jag är aå instabil att det är riktigt otäckt. Dessutom har jag ätit mer än vad jag gjort dom senaste veckorna och det gör att jag blir så himla rädd och nervös. Toaletten är det absolut värsta som finns i mitt liv just nu.

Ibland när jag mår så här dåligt, då vill jag bli inlagd, så jag slipper ta ansvar, och bara kan ligga där och låta alla andra ta ansvar. När vi får magsjuka hemma och jag måste åka in är det nästan skönt för att jag liksom får smita ifrån och slipper ångesten över att inte veta vad jag ska ta mig till,för jag inte klarar ansvaret.

Lilltjejen är helt slut idag, efter att ha lagt sig alldeles för sent igår och ändå vaknat som vanligt. I och för sig somnade hon om efter lite välling och sagoläsning, men det gick inte att få i henne nån lunch, och fast hon är så trött så hon knappt kan hålla sig vaken, kan hon ändå inte somna. Hon vill inte ha välling heller. På en gång blir jag orolig. Tänk om hon mår dåligt. Det klarar jag inte. Jag pallar inte mer nu. Jag behöver vila ett tag....Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog