Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

11 Aug, 2006


Bloggning mm.

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 11 Augusti, 2006 10:16

Den här tjejen vars blogg jag brukar läsa börjar gå mig på nerverna.

Hennes vetabäst attityd börjar vara riktigt irriterande. Jag kan förstå om hon är bitter och besviken på hur livet och den här sommaren har blivit, men då tycker jag inte hon ska låtsas som hon är lika glad ändå, utan våga erkänna för sig själv att hon är ledsen och besviken.


Jag skulle vilja klargöra några saker...Jag tror inte hon läser min blogg, utan det här är mest för att jag är irriterad.

Jag har haft UC i FEMTON år...Hon i fyra...Hon har blivit opererad två gånger på tre år. Jag har blivit opererad FEM gånger på NIO MÅNADER...Jag har två småbarn, det har inte hon...Hon kan lugnt enbart tänka på sig själv! Hon har fått sin sommar förstörd...Jag har fått så många år av mitt liv förstörda att jag inte ens kan räkna dom. Jag är enormt bitter och besviken och ledsen. Jag FÖRSTÅR om hon är det oxå.

Jag försöker bara visa mitt stöd och att jag finns där som någon med erfarenheter och som vet vad hon går igenom. Men det är tydligen inte uppskattat. Hennes attityd visar det tydligt. Och det tycker jag är så tråkigt. Jag har varit väldigt glad över stödet jag fått från människor jag inte känner, men som är i liknande situationer och jag tycker det är skönt att ha någon att dela erfarenheter med. För någon som inte gått igenom vad vi gått igenom, vet inte vad det handlar om. För det inte sagt att man kan vara stöttande ändå!! Nej, jag tycker det är riktigt tråkigt...Men, men.

Jag önskar faktiskt att jag kunde göra något för henne och jag trodde det skulle räcka med att bara finnas till hands, men tydligen stör det henne mest.Kommentarer

 1. Ibland är det bra att lägga kraften på sig själv, även om man vill hjälpa andra också.
  Det kanske kommer en dag när det fungerar bättre med er kommunikation. Ta hand om dig och dina nära så bra du kan.

  /K

  Skrivet av K — 11 Aug 2006, 11:57

 2. Tack massor!

  Skrivet av jaglever — 11 Aug 2006, 12:16

 3. Trodde först att det var mig du skrev om när du, berättade om någon som var väldigt bitter. Hoppas det går bra med era kattungar förresten. Vad beträffar den här personen du ptatat om, kan det ju vara andra saker hon är bitter över som hon inte vill prata om vad vet jag. Folk är ju som de är så att säga. Tycker verkligen det är trist att du skall ha det som du har det. Övervikt lider jag själv av men orkar inte göra nåt åt det. Skall börja simma på fredagarna med HISO.

  Nåja, hoppas nu att allt löser sig för dig. Vet ju att din sjukdom är som den är men hoppas att du får ordning på ditt äktenskap för att ha en sån, latmask till gubbe kan ju inte vara någon sinekur.

  Skrivet av I — 21 Aug 2006, 20:54

 4. Ajdå! Glömde av att svara på din kommentar om mitt matinlägg. Vad beträffar min Äppelfalu så brukar jag själv ha potatismos eller vanliga potäter till. Har ofta hänt att jag glömt att göra i ordning något till för grytan är mustig som den är. Jo, visst kan du ha makaroner om du gillar det. tror jag i alla fall.

  Skrivet av I — 21 Aug 2006, 20:59

 5. Tjejen vars blogg jag menar är menar är någon jag inte nämnt alls i min blogg....Har ju skrivit en hen del om andras bloggar!!
  Jag är ledsen om du kände igen dig :(

  Skrivet av jaglever — 22 Aug 2006, 09:39

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog