Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

10 Aug, 2006


Lite allt möjligt

Mitt liv, Sjukdomen, Shopping — Skrivet av jaglever @ 10 Augusti, 2006 14:56

Resultatet av att i princip inte äta något alls eller iallafall minimalt lite har iallafall fått positiv effekt.

Men inte tillräckligt så som jag skulle önska. Men jag måste försöka inse att det aldrig nånsin kommer att kunna bli som jag vill att det. Tur att jag snart får komma till en psykolog iallafall. Läkarbesöket var trorts allt lyckat i den bemärkelsen.


Jag vet att jag inte kan hålla på att inte äta nånting nån längre period, men det är enormt skönt att vila...Jag hatar den här situationen och det känns som jag aldrig nånsin kommer att acceptera att det är så här. Jag VILL inte ha det så här resten av mitt liv...Men jag har ju inget att val, och det gör alltihopa ÄNNU värre!

Shoppingmanin har lugnat ner sig iallafall. Jag VISSTE att det hängde ihop med cortisonet det oxå. Jag blir MANISK av cortison. Visst, jag gillar shopping, men när jag är "normal" så kan jag åtminstone begränsa mig och det där okynneshandlandet händer inte....Vi har varit på banken och lagt om våra huslån...Helt plötsligt har vi två tusen mer i månaden och behöver inte värdera upp huset, så nu är det ingen brådska med rusten heller. SKÖNT! Helt otroligt med andra ord.

Men jag trivs inte bättre här för det. J-ä sjukdom att inte bara ställa till det fysiskt utan att man ska behöva bli så skadad psykiskt. Vårat förhållande är ju inte bättre heller. Mer pengar som jag "kan handla upp" enligt maken. Och för ett tag sen när ångesten var som allra värst, bad jag ju honom att lämna mig ifred ett tag. Jag var tvungen att få va ifred, jag fick ju världens panik när han tog i mig eller stod för nära, det var superstressande. Är fortfarande jättestressad bland folk och när nån kommer för nära och det är ju inte precis bra för förhållandet, men det skiter jag i. Jag kan inte hålla på och tänka på alla andra, det mår jag ju ännu sämre av.Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog