Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

08 Aug, 2006


Igår

Mitt liv, Mediciner — Skrivet av jaglever @ 08 Augusti, 2006 13:05

Igår gjorde jag det stora misstaget att äta...

Vi var på Ikea och sen åt vi på McDonalds. Jag åt en QP och pommes frites från lilltjejen. Jag hade ju åtminstone kunnat nöja mig med en cheeseburgare och låta bli pommesfritesen.


Mitt fruktansvärt dåliga humör gjorde att jag helt enkelt bara var tvungen att äta en massa glass på kvällen oxå...Dessutom hade jag en migrändag igår. Jag antar att det är mensen eller nåt eftersom jag var på så dåligt humör oxå. Och att äta plus att pula isig en massa migräntabletter är ungefär det enda som hjälper, så jag kände väl att jag var tvungen att äta för att bli av med migränen oxå. Men jag behövde väl inte överdriva för det.

Jag har fått ett äggulepulver som jag ska ta för att se om mag situationen förbättras. Det är samma innehåll som dom här Magiform produkterna men man slipper fibrerna. Det är ju förmodligen den höga halten fibrer i det som gjorde mig så sjuk. Man ska ju inte äta fibrer i nån överdrift när tjocktarmen är borttagen.

Men det var inga billiga påsar inte. Jag betalade 500 kr för 50 st påsar. Jag ska ta upp till fyra-fem påsar på en dag. Jag börjar med en först och ökar sen beroende på om det hjälper eller inte. Men alltså, fem påsar om dan, det är tio dagar för 50 påsar. 500 kr var tionde dag...Nej, jag tror inte det. Det kanske är förståeligt att jag hoppas att det inte fungerar, för det där har jag inte råd med. Faktiskt knappt ens om jag klarar mig på en eller två påsar om dan. Priset är subventionerat från 1600 kr för 50 påsar, men det ingår inte i högkostnadsskyddet, så man är tvungen att betala. Och det där är alldeles för dyrt. Det är skillnad med dyra mediciner som ingår i högkostnadsskyddet för då betalar man aldrig över 1800 på ett år och det är ok när man äter mediciner för bergis tiotusentals kronor per år. Men det är för mycket att betala upp mot tusen kronor i månaden eller mer, även för något som fungerar.Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog