Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

04 Aug, 2006


Trött

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 04 Augusti, 2006 17:37

Jag är så hiskeligt trött. Sjukt trött.

Var på stan idag och såg en del människor som jag vet är separerade, med sina nya respektive och utan barn.

Jag skulle.... kunna flytta isär bara för att få den där barnfria veckan...


Eller alltså. Jag vill ju inte vara utan mina barn på det sättet, men den här sommaren har varit jobbig och den är långt ifrån slut. I vanliga fall är jag sjukskriven och barnen är på dagis och fritte, men när min man är ledig är barnen det oxå. Det är väldigt uttröttande. Normalt är jag ensam med barnen max två timmar om dan och sen är det två timmar till när min man är hemma innan dom lägger sig.

Men, nu. Jag är ju inte ensam med barnen. Jag är sjukskriven(även om inte alla familjemedlemmar alltid fattar det), men det blir ändå väldigt intensivt och uttröttande. Det känns liksom lite fel att det ska ta hela hösten att vila upp sig för att ens familj haft sommarlov.

Det nya pulvret jag ska prova innan jag börjar med Kodein tar nästan en vecka för Apoteket att få hem. Det är ett pulver som innehåller samma faktor som Magiform produkterna. Jag har inte riktigt fattat det där. Dietisten tjatar på om det varenda gång jag pratar med henne, men jag lyssnar ju ändå bara med ena örat. Magiform produkterna klarade jag ju inte naturligtvis. Det är ju massor med fibrer...Inte så lyckat med en massa fibrer när man inte har nån tarm.

Nej, jag är så trött. Livet känns tröstlöst just nu...Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog