Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

04 Aug, 2006


Min blogg

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 04 Augusti, 2006 12:12
Tänk att jag har såna problem att få till utseendet på min blogg. Jag fattar inte hur det går till. Nu har jag minskat teckenstorleken till 10 istället för 12. Jag har ju alltid haft tolv och det har aldrig betett sig konstigt förut.

Problemet jag haft nu på sistone är att storleken på texten i dom publicerade artiklarna är dubbelt så stor mot förut. Vilket oxå åstadkommer problemet jag hade tidigare att alla menyer hamnar under alla artiklar. Jag tycker det är så störande, för jag vet med mig helt säkert att jag inte gjort minsta lilla ändring någonstans.

Men nu har jag gjort ett par ändringar, så får vi se hur bloggen ser ut nu då.

Ni som eventuellt läser min blogg, ser ni mitt problem??

Magsjuka och magsjuka. Nåt är det. Jag är inte alls bra. Har svårt att äta och så. jag har inte ätit ordentligt på tre dar nu. Men problem att äta, det hade jag ju redan förut.

Det blir ju aldrig bättre det här. Det har blivit tal om att sätta mig på Kodein nu oxå. Det är ingen rolig medicin. Man blir beroende och får abstinensbesvär. Jag fick äta det det förut när jag var gravid för Primodium ger fosterskador, men nu ska jag alltså stå på båda som jag fattade det. Det kan väl i och för sig vara ett bra alternativ. Jag mår ju illa ständigt av att äta,(inte bara nu), och Kodeinet ska oxå hjälpa till att minska illamående. Men jag har för mig att man blir trött av det. Och trött, det tycker jag att jag är så det räcker ändå.

Men nåt måste ju göras. Jag kan ju som sagt inte äta och det håller inte i längden. Jag undrar om jag verkligen hade genomgått operationen om jag visste hur det skulle bli. Det fungerar ju bra för dom flesta andra. Men jag hade ju å andra sidan inget val. Jag blev ju sjuk av alla mediciner som ändå inte gjorde någon nytta. Jag hade inget val helt enkelt. Men frågan är om det här är så mycket bättre egentligen...Kommentarer

 1. Hej!
  Till att börja med: din sida ser bra ut som jag ser den.
  Jag fick också Kodein utskrivet när jag var inlagd tidigare i veckan, har bara inte hunnit hämta ut det än. Som jag förstod av läkaren kanske det räcker med en lägre dos än det jag tar av citodon. Citodon innehåller ju också kodein. Just nu tar jag det för att lugna ner tarmen så jag slipper "bo" på toa hela tiden. Förutom mina järninjektioner har jag inte tagit några mediciner tidigare eftersom det inte finns något som hjälper mot min sjukdom. Tycker det känns hemskt att behöva ta till dessa värktabletter, men har inte så mycket att välja på just nu.
  Ang. operationerna har jag också haft funderingar inför dessa. Hur man än vrider och vänder på alternativen finns det tillslut inga alternativ. Livet fungerar ju inte som det är just nu heller.
  Läser en bok om TAO - den kinesiska vishetsläran. För min del fungerar det ganska bra, för på något vis finns det en mening i min sjukdom, även om det inte märks alla gånger.
  Ta han dom dig och gör det bästa du kan av din dag det är fullt tillräckligt!
  /K

  Skrivet av K — 04 Aug 2006, 14:15

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog