Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

30 Jul, 2006


Blogg

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 30 Juli, 2006 20:21
Jag har tydligen lagt mig i för mycket hos en tjej på en annan bloggsajt. Jag brukar läsa hennes blogg regelbundet, men man kanske inte ska bry sig så mycket som jag gör.

Tydligen så uppfattas det inte på det sätt som man vill att det ska göra. Jag menar bara väl och vill visa att jag bryr mig och att jag finns där om hon behöver, för jag har varit i hennes sits. Men uppenbarligen så stör jag i hennes lilla livsbubbla och då ska hon slippa mig oxå. Jag tänker nog inte sluta läsa hennes blogg, men jag tänker sluta bry mig, för det var ju uppenbarligen inte uppskattat. Vad konstiga människor det finns... Varför bloggar hon om hon bara vill ha respons från dom som redan finns i hennes närhet. Och jag uppskattar tips och erfarenheter. Det är därför JAG bloggar. För att hjälpa andra och för att få höra att jag inte är ensam... Ja, jag bilr inte klok på det...Kommentarer

 1. Hej!
  Kämpar med livet lika som du. Vissa dagar fungerar lite bättre än andra. Just nu är det mest toabesök. Försöker få i mig vätska med salt/druvsocker, eftersom det är så varmt. Jag har en ovanlig mag/tarmsjukdom men symptomen kan ju likna andra sjukdomar, så tillsammans med andra kanske man kan få tips och råd.
  Ingen blir ju friskare av att veta att det finns andra som är sjuka, men man kan kanske stötta varandra när det är som jobbigast.
  Ta hand om dig så bra du kan!
  Med vänlig hälsning - K

  Skrivet av K — 31 Jul 2006, 13:58

 2. Jag tror folk hanterar uppskattning och omtanke olika. Det är synd att man inte alltid får stå för hur man känner utan att någon ska bli stött på något sätt. Jag hoppas iallafall lycka och välgång för både henne och dig. Dy är en mycket starkare person än vad jag någonsin kommer att vara.

  Skrivet av fröken K — 31 Jul 2006, 22:14

 3. Tack K och fröken K, för stark är det sista jag känner mig....

  Skrivet av jaglever — 01 Aug 2006, 12:56

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog