Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

28 Jul, 2006


Jag har bestämt mig nu.

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 28 Juli, 2006 20:44

Nu har jag bestämt vad jag ska göra för att försöka få det här att bli bättre!!

Jag ska äta så lite som möjligt så sällan som möjligt.

Inget godis, inget fikabröd, inga mackor, ingen pasta och inget kött!


Ju mindre jag äter och desto mer sällan, desto färre toabesök.

Någon har en diet som innebär, inga kolhydrater, inget socker och inget kött.

Det är vad jag ska försöka med nu. Jag kan inte ha det så här. Det är inget värdigt liv och jag klarar det helt enkelt inte.

Det funkar ju liksom inte det här. Jag blir ju alldeles knäpp i huvet. Nu har jag fått nya ångestdämpande tabletter som faktiskt är rätt bra. Men inte hjälper det mycket inte. Och allt är magens fel. Alltihop! Hela mitt liv är förstört på grund av den här skiten.

Jag brukar läsa en annan tjejs blogg och hon är rädd för att behöva operera sig igen, inte kunna bli gravid, inte orka bli gravid och såna saker. Det är inte mycket bättre att redan ha barn. Jag klarar mig med mina även om jag gärna vill ha ett till. Men det är på gott och ont. Hon kan skaffa barn när hon blir bättre. För bättre blir hon, på ett eller annat sätt. Men jag förstör livet för mina barn oxå genom att alltid vara den sjuka mamman. Jag klarar inte psykiskt längre att vara fysiskt dålig. Det har tagit knäcken på mig nu på fullaste allvar. Och eftersom ingen kan hjälpa mig få stopp på det, så tänker jag sätta stopp för det på egen hand!!Kommentarer

 1. Jag önskar dig lycka till. Jag vet inte om du har testat att bara äta vegetariskt ? Det kanske inte heller är bra, vad vet jag ;-)

  Skrivet av Jari — 28 Jul 2006, 21:09

 2. Tack!
  Nja, vegetariskt...Jag börjar så här. Man få rju ersätta köttet och kolhydraterna med vegetariska grejer. Quinoa och Bulgur....

  Skrivet av jaglever — 28 Jul 2006, 21:23

 3. Ja det är ju bara att testa dig fram, till slut hittar du rätt. Att vara vegan kan ju inte vara lätt heller utan dom måste ju vara hungriga jämt :-)

  Skrivet av Jari — 28 Jul 2006, 22:01

 4. ja, haha :)

  Skrivet av jaglever — 30 Jul 2006, 10:19

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog