Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

22 Jul, 2006


Vet inte

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 22 Juli, 2006 18:03

Cirka två dagar verkar vara maxtiden som jag mår bra innan det vänder igen.

Jag trodde faktiskt ett tag att mensen var inblandad i det som gjorde att jag mår kass. Men, visst, kanske att det blir värre när jag har mens, det är fullt möjligt, men...


....om det enbart berodde på mensen, skulle jag må bra när jag inte har mens. Men det gör jag inte...

Nu ett par dar har jag mått riktigt risigt igen. Springer på toa hela tiden och mår illa. Svårt att äta... Eller jag mår illa av att äta. Jag är hungrig och får fortfarande attacker av småätning, vilket ju gör det väldans svårt att gå ner i vikt. Men när jag då äter, så börjar jag må illa efter ett tag, känner mig uppkörd och så.

Jag försöker verkligen anstränga för att få det här att funka, men det är inte lätt, när man ena sekunden är väldigt hungrig och vill äta, vad spelar ingen roll, för att nästa må lika dåligt som när man får magsjuka. Det är hemskt. Det gör ju att man blir väldigt begränsad, för samtidigt som jag ju vill att allt ska vara så normalt som möjligt, så har jag ju vant mig vid det här.

Det här med att äta eller inte är väldigt ångestframkallande bara det, och nu när jag upptäckt att det faktiskt inte var enbart mensen som jag trodde, så det återstår bara att fortsätta ta bort saker tills jag märker vad som går bra att äta och inte.

Jag pratade med en dietist för några dagar sen som inte alls var till någon hjälp. Jag vill ju byta diet...För att kunna utesluta saker som jag tycker att blir sämre av. Men, nej, jag skulle äta ordentligt av kostcirkeln. Aldrig i livet, eller jag tänker inte äta av allt i alla grupper....Nej, jag bestämmer vad som jag ska äta och inte och det är definitivt inte alla matsorter.

Det är ju så konstigt det här. Det är ju knappt bättre nu än vad det var innan jag blev opererad och så här ska man tvingas ha det.... Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna acceptera det.....Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog