Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

11 Jul, 2006


Idag

Mitt liv, Barnen — Skrivet av jaglever @ 11 Juli, 2006 12:43

Idag kom Ellos katalogen. Jag ville ha La redoute katalogen. I Ellos är det ju bara skräp.

Maken lyckades få minstingen så upprörd när det var dags att äta att det inte ens gick att få i henne välling. Det var likadant igår men då åt hon åtminstone välling.


Jag hatar honom. Jag verkligen hatar honom. Ingen har bett honom att vara hemma i nio veckor och ändå lämna mig med barnen hela tiden. Det är inte därför jag är sjukskriven, för att ta hand om alla hela tiden.

Nej, nu är det slut! Nu får det f-an va slut på allt det här. Jag vill inte leva med honom längre. Jag vill inte att han tar i mig och jag vill definitivt inte att han lägger sig i. Jag tänker göra precis som jag vill när jag vill.

Jag har gått ner ett kilo. Men igår så frossade jag i allt möjligt, så nu har jag bestämt att det blir youghurt och bananer några dar. J-a cortison. Ja, men är det bara det då, tänker ni. JA,det är det. Det skapar ett sug som gör att man vill äta allt hela tiden och är helt omöjligt att stå emot. Testa får ni se. Eller gör inte det förresten. Det är ett riktigt gift. Frossandet gör dessutom att det blir ett förtvivlat spring på toa eftersom tarmen inte tål mat.

Nu tog han med sig stora tjejen nånstans. Undra hur mycket skit han snackar om mig då. Ingen bad honom att vara hemma i nio veckor, för att ändå lämna mig att ta hand om alla. Det är inte därför jag är sjukskriven. Jag är hemma för att ta hand om mig själv och för att jag inte klarar att ta hand om någon annan....Svårt att fatta, eller hur!?

Jag vill inte leva med honom längre. Jag är trött på hans sätt att alltid lägga sig i. Men jag är inte tillräckligt frisk att klara av att bygga upp ett liv på egen hand än. Tanken har funnits länge, men det funkar ju bara helt enkelt inte. Men det gör ju inte det här heller. Han gör bara allt värre och jag undrar om det inte är förbannat mycket med flit. Han försöker medvetet vända MINA barn mot mig. Jag hatar honom och hans sätt.

Snart är det slut. Hur mycket mer orkar jag?? När är gränsen nådd?? Är det det han testar?? Oj oj oj i så fall............................................Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog