Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

09 Jul, 2006


Tjurig

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 09 Juli, 2006 13:04

Jag är på så vidrigt dåligt humör. Jag skulle kunna strypa den som kommer mig för nära.

Jag hatar att ha det så här... Det är så vidrigt och jag blir så j-a bitter och besviken och TJURIG!!!

Det märks att jag åt mer igår än vad som var nödvändigt. Men vad f-n, jag är ju hungrig...


Det rinner igenom trots att jag överdoserar mina tabletter. Det gör mig så förbannad. Ska det alltid va så här?? Blir det aldrig nån skillnad.

Jag är sugen på godis...Men jag skulle ju banta...Jag FÅR inte falla för frestelsen. Nu har cortisonet börjat försvinna så pass ur kroppen att det syns i ansiktet, då kan jag ju inte tappa det genom att slarva med ätandet och iallafall inte gå ner nåt i vikt. Sist jag vägde mig så hade jag tappat ett halvkilo. Ett par veckor till och all cortisonvikt är nog borta. Tänk om man kunde gå ner i vikt lika fort som man går upp!!

Det hjälper iallafall att skriva lite här då och då. Humöret lättas lite av att man skriver av sig!! Jag är nog på dåligt humör för att jag ska ha mens oxå. Jag har vidrig PMS. Jag har ju ångestdämpande och sånt ska ju hjälpa mot pms oxå, och det gjorde det säkert i början, men inte nu längre....Dom hjälper ju inte alls längre. Det är två veckor tills jag ska till doktorn på psykmottagningen. Min medicinläkare sa att jag säkert kommer att få nåt som är bättre då. Jag har ju missat den där tiden fyra gånger, för jag bara ligger på sjukan hela tiden. Och bara det orsakar vidriga ångestattacker.

Jag är så besviken, arg och bitter! Jag kommer ALDRIG att acceptera det här som ett "drägligt" liv. Ingen människa ska behöva leva så här. Jag fattar inte och just idag så VÄGRAR jag fatta eller ens försöka förbättra situationen. Tycker idag inte att det är upp till mig."Leva för dagen", "göra det bästa av situationen". Aldrig i livet! Det ska inte behöva vara så här. Jag är bara ett oskyldigt offer för något som inte går att påverka...

Bläh....Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog