Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

08 Jul, 2006


Typiskt mig.

Mitt liv, Shopping — Skrivet av jaglever @ 08 Juli, 2006 11:49

Jag blir så irriterad på mig själv.

Hittade ett par supersnygga skor på Din sko för några dar sen. Jag köpte dom inte då, för det var lite fult i limkanten på ena skon och det var enda paret.

Sen var vi och köpte kuddar på rea på Hemtex, jag och flickorna och då tänkte jag att jag köper nog dom där skorna iallafall.


Men gjorde jag det då?? Nää. Det är jag i ett nötskal... Sen ångrar jag mig och då måste jag åka en gång till...Så nu finns dom väl inte kvar om jag åker dit på måndag. Det är så himla svårt att förklara hur dom ser ut, så jag kan inte ringa och be dom ställa undan dom heller.

Men jag ska nog ändå åka till Hemtex och köpa en kudde till maken oxå. Det var halva priset på 199kr och dom var verkligen supersköna! Han behöver oxå en ny kudde. Då kanske han blir på lite bättre humör!

Vi satte upp en takfläkt i stora tjejens rum igår. Hon kan inte sova i värmen. Vi hade den i vårat sovrum när vi bodde i lägenheten. Vi skulle behöva en i lilltjejens rum oxå. Vi har en till, men det är en sån där typ vardagsrumsfläkt, och den är så stor. Den andra är mycket mindre. Och här i stan finns det tydligen ingen som säljer såna längre, så jag måste ändå åka in för att köpa en så på måndag, då får jag ta mig i kragen och köpa dom där skorna. Dom var så snygga!!

Jag skulle behöva gå ut och hänga tvätten, men jag har hela baljan full med torr tvätt som behöver plockas undan. Och är det nåt jag inte har lust med så är det att göra det. Förresten så verkar vädret lite förädiskt. Men det är ju värdelöst att hänga tvätten inne när det går att hänga den ute.

Bläh, vad jag är på dåligt humör!Kommentarer

  1. Du får hålla tummarna för att ingen annan har upptäckt just dina skor ;-)

    Skrivet av Jari — 08 Jul 2006, 12:35

  2. Ja, det är jag i ett nötskal det där!

    Skrivet av jaglever — 08 Jul 2006, 12:40

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog