Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

04 Jul, 2006


Bra....!

Mitt liv, Vikten — Skrivet av jaglever @ 04 Juli, 2006 11:38

Vad bra det går för mig...Hade ju tänkt banta....

Ja, men jovisst. Åt bara typ fyra muffins igår...

Dessuton gjorde vi bakad potatis och grillade bagetter med fetaost och drack vin på kvällen.

Jag hade inte tänkt äta mer än frukost och sen youghurt och äpplen och bananer till middag....Men idag, så....


Har hittils bara ätit frukost och druckit. Jag måste dricka så himla mycket när det är så här varmt och helst bara mineralvatten och vätskeersättning annars dåligt.

Tänkte sedan äta youghurt till lunch. Sen har jag äpplen och så. Jag har inte ätit äpplen på flera år, så jag vet inte hur tarmen reagerar, men det märker jag antagligen.

Jag önskar att man kunde låta bli att äta på samma sätt som man tröstäter. Varför kan man inte, inte äta som tröst istället?? Och så är det ju det här j-a cortisonet. Jag blir så arg på mig själv, för jag vet ju hur mycket det förstör mitt liv....Ändå så har jag gått med på att ta det. Helt sjukt! Men bara jag går ner det här nu, så ska jag aldrig, verkligen ALDRIG mer ta minsta lilla cortison nånsin igen!!

Jag hatar mig själv för att jag svullnat i ansiktet och gått upp i vikt av den där skiten . Det är så ÄCKLIGT. Jag blir skitarg bara jag tänker på hur vidrig jag ser ut. Äg inte låta bli att småäta....

Men nu får det f-n va slut på det!!Kommentarer

 1. Hej,
  Jag vet ingenting om dig, dina förutsättningar eller hur du ser ut överhuvudtaget.

  Men när jag läser ovanstående blogg kan jag ganska snabbt se anledningen till att du inte kan låta bli att småäta.

  Det går inte att kämpa emot hunger, hur stabil eller stark i psyket man än är kommer man någon gång att förlora mot den. Det spelar ingen roll om du lyckas gå ner 20 kilo med en svältdiet, du kommer garanterat gå upp de igen.

  Alla klarar av att gå ner i vikt, men du måste hitta en form som passar dig, undvik allt vad bantning och diet heter och försök hitta en långsiktig lösning som du faktiskt kan leva med.

  Lycka till!

  Skrivet av barre — 11 Aug 2006, 11:08

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog