Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

30 Jun, 2006


Nu har jag ätit igen...

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 30 Juni, 2006 21:49
Usch, vad jag mår illa. Jag har ätit för mycket idag. Jag hatar verkligen att äta för jag mår illa jämt när jag gör det, ändå kan jag inte låta bli att äta hela tiden och alldeles för mycket....

Tänk om jag kunde ta det lite lugnt och bara äta litegrann åt gången. Och inte en massa socker och sötsaker och grejer, då skulle jag må så himla mycket bättre! Men det är precis som med shoppingen.

Det är så j-a svårt att låta bli.

Men nu måste det f-n bli ändring på det här! Nu får det vara nog! Nu MÅSTE jag spara och vara noga! Föra bok på alla pengar och se till att lösa det här! Bara jag kan reda upp det här, Och nu ska jag f-n göra det oxå!

Jag behöver verkligen oxå skärpa till mig vad gäller ätandet för jag mår inte bra! Men det är inte så himla lätt att bara ignorera hungerkänslan, men det är precis vad jag behöver göra i nåt dygn för att vänja kroppen av med behovet. Sen kan jag börja om på ny kula och försöka följa kroppens signaler lite bättre, inte bara mitt idiotiska huvuds!

Jag HATAR att må dåligt HELA tiden. Jag kan ju inte göra NÅNTING!

Vilket värdelöst liv jag har! Det är inte konstigt att jag tröstäter och tröstshoppar. Vem (lust att svära igen...)skulle inte det??

Tyvärr är jag nog uppväxt med lite av den problemlösartypen, och jag antar att det inte gör saken bättre.

Jag tror faktiskt att jag kommer att spy snart...Kommentarer

  1. Lider med dig. Har nog någon form av matmissbruk själv för jag kan också, äta rätt mycket när jag gör det. Måste nog själv lära mig att veta när jag är mätt. Även shoppandet har antastat mig så det känner jag igen. Måste vara jobbigt att inte kunna äta ordentligt utan att gå och vara spyfärdig hela tiden. Hoppas det går över snart.

    Skrivet av idieh — 01 Jul 2006, 17:14

  2. Tack!!

    Skrivet av jaglever — 01 Jul 2006, 20:31

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog