Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

25 Jun, 2006


Bloggning

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 25 Juni, 2006 14:38

Jag hade en massa i huvet igår kväll och i morse som jag skulle ha skrivit i min blogg idag. Men eftersom jag inte gick och skrev på en gång, så kommer jag ju faktiskt inte ihåg vad det var jag hade tänkt skriva om.

Jag är väldigt trött på mitt liv. Jag är väldigt trött på min man. Jag är trött på sättet vi lever på. Jag skulle vilja att saker och ting var annorlunda, men jag vet faktiskt inte riktigt på vilket sätt jag skulle vilja att det var annorlunda. Eller, jo, vissa saker vet jag...


Att jag mår bättre bara jag får gå ner dom där kilona jag har gått upp!!

Att jag måste få vara ensam ett par timmar om dan, för att orka vara med barnen resten av tiden...

Att jag måste låta bli att småäta hela tiden, för jag hatar mig själv för att jag tillåter mig att göra det.

Jag önskar att min man kunde låta bli att prata med mig, för det enda han gör är ju att klagar iallafall.

Just nu önskar jag att jag kunde sitta ute i solen medan lillan sover, men jag måste sitta inne, för batterit i barnvakten tog slut, så jag måste ha den på laddning.... Irriterande!!! Det är strålande sol ute och jag vill bli brun...Helt tvångsmässigt vill jag ligga ute i solen. Jag har legat på sjukhus flera sommrar i rad och varit så mycket sjuk, så det känns som jag inte har varit ute i solen på flera år....Egentligen ska jag inte ligga i solen så mycket eftersom jag har lite vätskeproblem och så. Men jag mår väl lite sämre imorrn då...Det skiter jag i...Då kanske jag låter bli att äta åtminstone!!!

Bläh,jag är så sur!! På allt!!!Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog