Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

22 Jun, 2006


Undran

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 22 Juni, 2006 10:15

Jag undrar vad jag hade kunnat göra för att mitt liv skulle vara annorlunda. Jag undrar hur jag skulle ha betett mig för att inte ha det på det här sättet.

Jag undrar om det hade varit möjligt att på något vis förhindra ångesten och den psykiska pressen. Att förhindra sjukdomen går ju inte. Det hade inte spelat någon roll vad jag gjort. Eller, ja, kanske om jag låtit bli att skaffa barn. Jag visste ju att det var en hälsorisk. Men inget alternativ....


Men just den här psykiska påfrestningen. Hur hade jag kunnat agera för att ha gjort det annorlunda. Jag vet att man inte ska tänka så, för det som hänt har hänt och det gäller att börja om utifrån det som är idag och bara försöka förbättra situationen utifrån dagens.

Men jag är bitter. Jag är bitter över all smärta som det här har orsakat.Jag är bitter för att jag i princip missat mina flickors första levnadsår. Jag har inte många minnen av det eftersom jag var så fruktansvärt sjuk. Jag är bitter över att livet bara kommer att rinna förbi mig och det är så här jag ska känna.

Besvikelsen över hur mycket tid det här har tagit av mitt liv och hur mycket tid det kommer att ta gör mig alldeles galen. Jag hatar det. Jag kan inte hantera det.

Min önskan att kunna leva som andra, "normalt" tar över. Jag vill ha en bebis till. Jag vill klara av att ta hand om dom barn jag har. Jag skulle vilja ha ett jobb jag orkar med. Jag skulle vilja orka ta hand om min familj. Jag skulle vilja kunna fokusera på andra saker än det jag nu fokuserar på.

Det är som att vara alkoholist, men utan sprit.Tröstätandet och tröstshoppandet gör ju inte livet lättare att leva. Konstigt att det kan ge tröst för stunden.

Jag vill inte gå upp ivikt....Det gör oxå att jag mår ännu sämre, men jag kan inte låta bli att småäta. Det är helt sjukt. Jag som älskar att äntligen vara smal igen.

Jag måste försöka ta tag i det här nu...Men hur...Hur f-n ska jag bete mig...???Kommentarer

  1. Har varit inne på din blogg flera gånger. Först och främst vill jag veta vad du har för sjukdom. Fick liksom inte klart för mig det. Kan tänka mig att du har det job bigt. Själv har jag inte fått rät på min tillvaro trots att jag inte har dina problem. Känner för egen del att det inte skal lgå att rätta till saker och ting.

    Hoppas allt ändå löser sig så bra som möjligt.

    Skrivet av idieh — 23 Jun 2006, 10:01

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog