Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

16 Jun, 2006


Sol

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 16 Juni, 2006 10:28
Gud vad jag brände skinkorna igår när jag låg i solen. Jag tyckte inte alls jag låg länge, men det räckte tydligen. Jag har förut aldrig haft problem med att vara i solen. Knappt aldrig ens blivit röd. Men på senare år tycker jag det har blivit värre, men man glömmer att smörja in sig. Eller, jag har ingen lust att vara duktig. Då får man ju skylla sig själv oxå att det gör ont sen. Det får väl bli ännu en innedag.

Skulle ju egentligen helst vilja ligga och pressa en stund idag med. Men det är ju bara dumt. På måndag ska jag oxå på återbesök hos kirurgen och då kommer jag att få skäll för att jag haft ärret i solen. Ja,ja. Orkar inte just nu. Varför är det så lätt att vara dum och svårt att vara förnuftig?

Jag tog aldrig in tvätten igår heller. Tur att det inte började regna iallafall. Jag orkade inte det heller. Ett under att jag ens orkade tvätta. Det är mycket jag inte orkar just nu. Huvudet hänger inte med alls. Bloggen är bra iallafall. Men det kan inte vara så himla kul för er som läser. Jag gnäller ju bara. Ni måste tycka att jag är världens mest självupptagna människa.

Och det kanske jag är oxå. Men att tänka på sig själv är enda sättet att överleva. Jag har satt mig själv i andra rummet genom alla år, och det är inte förrän man inser att man måste börja tänka på sig själv och lyssna till kroppen som man kan börja vägen tillbaka. Tyvärr har det för mig hamnat så mycket i vägen hela tiden att jag aldrig fått chansen att ta mig upp hela vägen förrän jag rasat ner det dubbla igen.

Men nån gång, så kanske....Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog