Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

15 Jun, 2006


Sommar

Mitt liv, Barnen, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 15 Juni, 2006 10:10

Idag tänker jag faktiskt ligga och pressa i solen, trots erfarenheten från häromdagen. Jag har köpt massor med mineralvatten att blanda och jag får väl ta ett glas vätskeersättning oxå om det behövs.


Men det är inte alls lika hett idag. Nästan kyligt faktiskt. Så jag kanske kommer frysa istället. Fast solen värmer ju. Jag vill faktiskt bli solbränd i sommar. Har inte varit ute så mycket senaste åren. Gravid och nyfödd bebis, då solar man inte, sen har jag varit väldigt sjuk och haft jobbigt med värmen. Det verkar ju i och för sig bli jobbigt i år oxå. Men man kan ju ta det lite försiktigt.

Skovet har satt sig i huvet på en gång. Bråkade jättemycket med lilltrollet igår vid middan och skicka henne i säng klockan sex utan mat...Hon fick välling så klart, så hemsk är jag inte. Hon vägrade äta, bara skrek och skulle ha nappen. Hon har blivit väldigt trotsig när det gäller maten. Brukar annars bara låta henne hållas, för hon va ifred så äter hon till slut. Men tålamodet tog slut... Det värsta är ju att man inte kan göra så för ofta, för då lär hon sig ju att hon kanfå välling istället för middag och det blir ju inte bra. Det går nog bättre idag. Får se till att laga mat lite tidigare, så hon inte hinner bli för trött. Tänkte laga kyckling, men det kanske är bättre med köttbullar, det vet man ju att hon äter iallafall.Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog