Blogg gratis Logga in

Mitt Liv

08 Jun, 2006


Provar igen då...

Mitt liv, Barnen, Shopping — Skrivet av jaglever @ 08 Juni, 2006 07:25
Det blev inga sandaler igår. Klarade inte att gå ut. Tänkte prova idag istället. Min kompis tar examen på fredag och jag har inget att ha på mig. Jag har gått ner så mycket i vikt på sistone, och dom här kilona när man kryper ner under 50 dom syns så mycket på kläderna. Klänningen jag tänkte ha, som jag kunde ha innan förra operationen hängde som en säck när jag provade den, så nu vet jag inte vad jag ska göra...

Har inte sovit inatt. Låg säkert vaken till 2 och sen vaknade lilltrollet 5. Hon har blivit förkyld. Nu får hon väl öroninflammation igen säkert. Jag känner mig så stressad. Idag måste jag hinna handla mat, blommor, skor, laga mat tidigt, för idag är det sista simskolan och jag lovade gå dit lite tidigare och hinna bada innan. Synd att skruttet är förkyld, annars hade vi kunnat gå allihop.

Sen i morgon är det skolavslutning och då ska jag ha alla barn hemma på morgonen, hinna göra mig iordning och gå till kyrkan och allt möjligt. Sen på kvällen ska vi fira min kompis, bland en massa folk... Jag känner ju dom, men det kommer ändå att bli jobbigt. Varför måste alltid allting hända samma dag.

Har börjat få molande värk i nedre delen av magen igen. Undrar om det är mer abscesser på gång. Jag är ju så himla van att ha smärtor, så jag bryr mig inte förrän jag inte kan stå upp längre. Men dessutom har jag varit och kissat hela tiden, precis som när man är gravid och det tyder ju på att nånting trycker. Det är ett per veckor kvar tills jag ska på återbesök, men jag klarar mig säkert tills dess. Det skulle ju inte förvåna mig om det händer nåt mer. Det är ju bara nån månad mellan vändorna. Jag kan inte fatta det här. Vad har jag gjort för att förtjäna att ha det så här.

Min största dröm har ju varit en till liten bebis. Målet har alltid varit att bli frisk nog att få ett barn till. Med lillan chansade vi mellan behandlingar, och det höll ju inte så länge. Men jag vill så gärna ha en till, men hur skulle det gå till. Lillan måste va på sjukhus när hon får magsjuka, jag måste va på sjukhus när jag får magsjuka. Det här året har vi bara varit sjuka hela tiden och det verkar som det aldrig kommer att vända. Hur ska vi nånsin kunna skaffa ett barn till?? Jag får ju aldrig chansen att vara frisk med dom jag har. Det enda dom kommer att minnas från sin barndom är en sjuk mamma. Kul liv...Gud,vad jag är besviken på mitt liv...Bitter....När vänder det??? Tänk om det aldrig blir bättre??Kommentarer

 1. Hej!

  Kan tänka mig hur du mår. Har själv opererat
  bort både tjocktarm och magsäck.
  Äta - sova - toa och så börja om igen...
  Jag kommer att titta in här på din sida och
  skriva då och då.
  Livet är en berg och dalbana - försök leva så
  bra du kan.

  Kram från mig.

  Skrivet av En vän — 08 Jun 2006, 07:49

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog