Blogg gratis Logga in

Mitt Liv


Hund saknas!

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 04 September, 2006 12:25

Carina med familj saknar sin kompis och vill gärna ha honom tillbaka. Har ni sett eller hör nått om denna hund?

Den 27/7 försvann min Sheltie Baloo ifrån Ekuddens camping i Mariestad. Jag hade låst in hundarna i husvagnen och när jag kom tillbaks stod dörren öppen och endast min tollare var kvar. Vad som hänt är det ingen som vet, INGEN har sett Baloo! Vill bedja till er alla att hålla ett extra öga efter min lilla kille! På min hemsida www.carinaolofsson.se kan ni se fler bilder på Baloo. Normalt är han mycket social och älskar alla människor.

Att inte veta vad som hänt honom är fruktansvärt!

Har du sett något?

Vet du någon som nyligen köpt en vuxen sheltie?

Snälla ring: 0304-32363, 0704-323633 el till polisen 11414


Hjälp till att få hem hunden till dess familj, kopiera gärna texten och sätt in den där just du bloggar eller har du en hemsida där du kan lägga in detta.

Mina blommor

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 04 September, 2006 07:39

Jag tänkte lägga ut lite bilder på min krukansamble ute och blomlådan erskriditoch lite sånt. Ni ska tro att jag blev chockad när jag fattade att jag med mina små, små bilder redan överskridit dom TVÅ mb som visst är det enda man har att spara på.
Nåja, nu går det att lösa på ett annat sätt och jag börjar fundera varför jag inte använt det sättet från första början. Då hade jag sluppit tidigare bildkrångel.

Nu ska jag bara göra lite Dunderte, så ska jag fortsätta med bilderna.....
Powered by pLog