Blogg gratis Logga in

Mitt Liv


En lista

Mitt liv, Tankar och visdomsord — Skrivet av jaglever @ 31 Augusti, 2006 18:06

Det har blivit populärt med listor har jag märkt. Roligt att läsa dom är det ju oxå.

Så därför tänkte jag lista mitt liv, så att ni som läser får veta lite mer om mig.

 Läs mer...


Fint ute

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 31 Augusti, 2006 12:06

Det är rena rama sommaren ute. Hur fint som helst, och jag somnade framför tvn. Knäppt, men jag hade ju lovat mig själv att vila idag. Funderar lite på att baka Havrekakor så jag har nåt att gotta mig med framför tvn oxå. Är nån intresserad av ett recept på världens godaste kakor, så säg till!!!

Köpte nya Avokados igår. Har inte ätit nån än så jag vet inte hur dom ser ut, men jag berättade det på affärn. Jag tycker jag borde få pengarna tillbaka eller nya för dom som var förstörda. Jag tog ju medvetet såna som var relativt omogna för att inte få förstörda!

 Läs mer...


Tankar och funderingar

Mitt liv — Skrivet av jaglever @ 31 Augusti, 2006 08:08

Jag har börjat fundera på att byta bloggsida....Det här är världens bästa bloggsida om man vill ha det absolut enklast möjliga. Om man är nybörjare,(som jag) och inte kan så mycket om konstiga funktioner.
Jag är inge bra på html-koder och sånt och här behöver man inte bry sig om sånt heller.(Måste släppa ut katten, gud vad hon skriker.)

Men, vill man registrera sig hos tjejblog och powereblog tex.så går inte det här. Eller det går ju, men man kan inte lägga in knapparna för att andra ska kunna se siterna och rösta på bloggar och så. Från allra första början hade jag en blogg på blogspot, men det var ju så himla krångligt att redigera själva siten. Lägga in alla koder i template och sånt. Jag har ändå pluggat data, jag borde kunna. Men min hjärna verkar inte behållit särskilt mycket av nånting. Eller oxå beror det på mitt nuvarande mående.

Jag gillar den här sidan, som sagt, för att den är enkel och man inte behöver hålla på med en massa koder för att göra inlägg och lägga till saker. Men, jag vill ha fler saker i menyerna som helt enkelt inte går att lägga till. Jag ska fundera på saken. Det är inget jag gör i morgon iallafall, jag är aktiv bloggare och i så fall ska hela bloggen flyttas, och det blir en aning mycket jobb. Nja, jag ska nog lyckas komma på andra lösningar!!

 Läs mer...

Powered by pLog