Blogg gratis Logga in

Mitt Liv


Dagis

Mitt liv, Barnen — Skrivet av jaglever @ 24 Augusti, 2006 11:59

Har ägnat drygt två timmar av förmiddagen att leka dagisfröken. Har varit med skruttet och hälsat på, på dagis. Eftersom att hon varit hemma sen midsommar kan det ju vara bra att gå dit och leka lite. Det är ju en del nya fröknar och barn och så.

Så nu har det gungats, lekt i sandlådan och allt möjligt, så jag är HELT slut. Har försett skruttet med pannkaka och nu ligger hon i sängen och sover (inte) middag. Jag tror det blir en sovstund i soffan för min del oxå, tills nästa skrutt kommer från skolan.

Är ensam idag....Så även på måndag, för då är dagis stängt. Jag överlever nog, med tanke på att jag kan vila hela veckan sen. Imorgon är ju maken hemma oxå. Vi ska gå en sväng och leka imorgon oxå. Men det kommer att gå jättebra det där. Hon är inte ett krångligt barn, den lilla. Anpassar sig efter vad som helst.

Sen är det vardag igen. Konstigt. Jag hoppas att vi får vara friskare den här vintern än förra.

Den 16:de augusti var det ett år sen min första operation. Jag tänkte på det den dan faktiskt. Det känns helt sjukt faktiskt att det gått ett helt år. Hoppas att jag i maj nästa år kan säga att det var ett år sen jag blev opererad sist!! Apropå dagar att fira så har vi bröllopsdag den 30:de. Vi brukar inte fira den. Beror förmodligen på att jag varit så sjuk sen vi gifte oss. Men det viktiga är väl ändå att man kommer ihåg när den är!

 Läs mer...

Powered by pLog