Blogg gratis Logga in

Mitt Liv


Vad i .....

Mitt liv, Sjukdomen — Skrivet av jaglever @ 22 Augusti, 2006 14:21

Jag har just haft ett väldigt intetsägande samtal med en dietist....Jag gillar henne inte. Jag gillar inte dietister....Jag vill inte som andra säger åt mig, jag vill äta som jag vill.

Hmm, men det funkar ju uppenbarligen inte. Dessutom går man upp i vikt väldigt lätt nu. Kroppen verkar inte sortera på samma sätt och allt verkar sprida sig som löpeld. Egentligen ska ju effekten vara tvärtom, att allt går rakt igenom....Nä, jag fattar inget. Nu ska jag äta en massa rissaker. Riskakor, kokt ris, risgröt och tjafs. Och röda linser....Bläh, aldrig i livet att jag äter en lins!! Inget socker och ingen mjölmat. Och gröna bananer...Ja, tjafs är vad jag kallar det. Jag är inte med på nåt.... Jag blir megatrotsig! Näringsmässigt överlever jag nog. Det har ju gjort hittils alla år. Jag tänker inte börja äta en massa som jag inte ätit förut och riskera att bli dålig. Aldrig i livet.

Jag har varit helt förlamande trött i dag. Sov som en sten när lilltjejen sov middag. Antar att det är det där pillret jag tog igår. Det är lite bättre nu, men det kan ju oxå vara så att det kommer efter, för jag har ju gjort rätt mycket sista dagarna.

Vad händer nu då?

Mitt liv, Barnen — Skrivet av jaglever @ 22 Augusti, 2006 09:52

Jag sitter här och funderar på om jag ska strunta i pulvret i dag för att se vad som händer. Jag har en känsla av att inte särskilt mycket kommer att hända. Det enda jag säkert vet fungerar är att överdosera primodium och äta så lite som möjligt.

Har haft problem med det senaste dagarna. Har haft lite frosseri. Jag antar att det inte är frosseri i den bemärkelse man kanske tänker sig, men för mig är det det. Har ätit två japp och glass några dar i rad nu. Kex på eftermiddagarna och en macka mer till frukost. Det resulterade i två kilo på en gång, så det går ju inte. Jag måste stå emot suget bara, så är det!!

 Läs mer...

Powered by pLog